2022-01-03 07:53:08• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Halak - Váratlan romantikus érzelem születhet a szívedben

Napi horoszkóp január 3-ra a tizenkét csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

Hétfőn a Bak Hold támogat, hogy igazán erősnek, céltudatosnak és legyőzhetetlennek érezhesd magad. Jó, hogy ez a kisugárzásodon is meglátszik. A napi horoszkóp szerint ezzel a határozottsággal meggyőzheted azokat, akik esetleg kételkedtek eddig benned.
 

Bika: IV. 20. - V. 20.

Meg kell őrizned a higgadtságodat, ha helyt akarsz állni valamilyen fontos feladatban az év első munkanapján. A bolygók nagy kihívások elé állíthatnak, és bizony akadnak emberek, akik mindenáron meg akarnak ingatni az önbizalmadban. De mindez csak azért van, hogy megedződj a kihívásokban.
 

Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Kissé szétszórtnak tűnsz az új év első munkanapján. Nem igazán találod a helyedet, a szabadság után még nem könnyű visszarázódnod a mindennapokba. Az új esztendő sok változást hoz, de nincs okod aggódni, a helyzeted nagyon is biztos.
 

Rák: VI. 22. - VII. 22.

A Hold és a Vénusz együttállása remek alkalmat ad 2022 első munkanapján még egy kis romantikázásra. Rohanós és eszmélős ez a hétfő, de este érdemes lenne kicsit jobban odafigyelnetek a pároddal egymásra. Egy közös főzőcskézés például jó ötlet lehet.
 

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Pároddal nagyon jól megértitek egymást, mégsem érzed tökéletesnek a harmóniát. Ez természetes, hiszen, ha teljesen egyformák lennétek, akkor nem tudnátok egymáson javítani, egymásnak segíteni sem. A párkapcsolat folyamatos tanulás is...
 

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Bízz a láthatatlan erők támogatásában! A benned szunnyadó tehetség, ha eddig nem ébredt volna fel, hamarosan kikívánkozik belőled. Ha már használod, akkor pedig a sikerek ízét is megtapasztalhatod nagyon hamar. Merj előlépni vele!
 

Mérleg: IX. 23. - X. 22.

A születési jegyedben járó Mars, kapcsolatban a Merkúrral, fantasztikusan feldobottá tesz hétfőn. Szinte semmi mást nem érzel, csak energiát, vidámságot, vállalkozó kedvet. Egyre jobban vonzanak a kalandok. Úgy érzed, szinte beléd bújt a kisördög. Hódítani akarsz, és számba venni a rajongóidat. Egy munkahelyi szilveszteri afterparty is kialakulóban látszik.

Skorpió: X. 23. - XI. 21.

A Hold és a Plútó együttállása a Bak jelében heves érzelmeket okozhat. Hogy ezek kirobbannak, vagy magadba fojtva tartod őket, az a szituációtól is függhet. Benned hatalmas energiák rejlenek, de mindig figyelned kell rá, hogy milyen irányba tereled ezeket. Ha visszatartod, destruktív erővé válhat a feszültség...
 

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Kivételes nap lesz a hétfő: olyan emberekkel találkozhatsz, akiket vagy nagyon szeretsz, vagy nagyon sokat tehetnek az érdekedben. Legyél taktikus! Ne kérj, hanem intézd úgy, hogy a többiek maguktól ajánlják fel a segítséget! Ez nem manipuláció, csupán sugallat a részedről...
 

Bak: XII. 22. - I. 19.

Az év első munkanapján megmutathatod a legelőnyösebb tulajdonságaidat: határozott vagy, és pontosan tudod, mit akarsz, ugyanakkor vállalod a felelősséget másokért önzetlenül, segítőkészen. Sokan hálásak lesznek neked, hogy mindig lehet rád számítani.
 

Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Világosabban kellene megfogalmaznod az akaratodat. Lehetséges, hogy csak azért nem teljesülnek a vágyaid, mert nem, vagy nem elég tisztán tárod fel azokat mások előtt. A megfogalmazás pontossága segít tisztázni a célokat.
 

Halak: II. 19. - III. 20.

Váratlan romantikus érzelem születhet a szívedben. Eddig megpróbáltál talán úgy tenni, mintha nem látnád, mennyire vonzódik hozzád az egyik kolléga. Ha eddig hidegnek mutatkoztál, lassacskán megindulnak benned is az érzések. Hiába, ha kedves veled a másik, az megédesíti a szívedet...

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: